|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
wriskica moderator

Pridružen/a: 04. 12. 2007. Postovi: 234 Lokacija: ...:somewhere I belong:...
|
Postano: pon sij 07, 2008 12:49 am Naslov: |
|
|
| MAJIC je napisao/la: |
2.STVAR-WRISKICA.ti kazes da si imala decka koji je bio ateist i da je drazao do toga-pa jel znas ti da ateizam nije vjera čak nije ni neka sekta ,ateizam je opredjeljenje za koje se svaki čovjek može opredjelit
Kažeš da jeon jako držo do toga--a šta je držo??Jel u ateizmu ima možda nekih rituala ili nečega??NEMA
|
Ne... Znam ja što je ateizam i to sve, nego... On je uvik tupio s time kako mogu virovat u Boga i te stvari, jer kao to ne postoji... I uvik je nastojao da ja prestanem vjerovat... Nemoguce! Ja sam takva, vjerujem u Boga i sve to i to je moja stvar... A ako on nece vjerovat njegova...
Samo ne volim da mi se nešto namece... _________________ Love is just another word 4 lie... |
|
| [Vrh] |
|
 |
plemeniti Site Admin

Pridružen/a: 03. 12. 2007. Postovi: 254 Lokacija: negdi u pripizdini
|
Postano: čet sij 10, 2008 12:35 pm Naslov: |
|
|
ja twrdim da je prawih ateista jaaaako malo..ili ih reka bi chak ni nema...ne postoji prawi ateist...jer definicija ateista je da ne wjeruje u nishta...a wjerowati u nishta znachi..ne wjerowati u ljubaw...u obitelj..u drugog chowijeka...chak ni ne wjerowati u sebe i swoje moguchnosti i sposobnosti...takaw chowijek koji se drzi toga je prawi ateist..a takwoga nema nigdje a pogotowo medju nama mladim ljudima koji nismo josh swijesni mnogih stwari...
moje skromno mishljenje koje nebi trebalo nikoga wrijedjat... _________________ Uspjeh nije konačan, neuspjeh nije fatalan: ono što je bitno jest hrabrost za nastaviti ili krenuti dalje.
 |
|
| [Vrh] |
|
 |
Nives191289 glavni moderator

|
Postano: čet sij 10, 2008 3:09 pm Naslov: |
|
|
| plemeniti je napisao/la: | | ne postoji prawi ateist...jer definicija ateista je da ne wjeruje u nishta... | A, ne ne... presao si se malo... to kaj si napisao nije istina, jer ateizam i nihilizam nisu isto...ateist samo negira bozanstvo...a bozanstvo meni osobno nije ljubav.. niti istina, niti ja.. nihilizam je nesto sasvim drugo, odnosno negiranje svega sto vecina smatra vrijednim... nistavilo... dok ateizam to zasigurno nije. _________________ Wanna play a GAME according my RULES? ... P.Pe.A.rl... |
|
| [Vrh] |
|
 |
plemeniti Site Admin

Pridružen/a: 03. 12. 2007. Postovi: 254 Lokacija: negdi u pripizdini
|
Postano: čet sij 10, 2008 3:13 pm Naslov: |
|
|
| Nives191289 je napisao/la: | | A, ne ne... presao si se malo... to kaj si napisao nije istina, jer ateizam i nihilizam nisu isto...ateist samo negira bozanstvo...a bozanstvo meni osobno nije ljubav.. niti istina, niti ja.. nihilizam je nesto sasvim drugo, odnosno negiranje svega sto vecina smatra vrijednim... nistavilo... dok ateizam to zasigurno nije. |
onda se isprichawam na kriwom nawodu..nisam bio upoznat s time... _________________ Uspjeh nije konačan, neuspjeh nije fatalan: ono što je bitno jest hrabrost za nastaviti ili krenuti dalje.
 |
|
| [Vrh] |
|
 |
Nives191289 glavni moderator

|
Postano: čet sij 10, 2008 3:20 pm Naslov: |
|
|
srecom, imas svoju uciteljicu.... hahahaha.... LoLchina.... _________________ Wanna play a GAME according my RULES? ... P.Pe.A.rl... |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.
|